nosaltres


> Qui som?

Bastiments Aventura és una empresa que es dedica al sector del turisme actiu orientat des d’un punt de vista pedagògic i pensat per escoles, grups, centres d’esbarjo, esportius, etc.

Disposem d’una Casa de colonies que ens permet organotzar estades complertes de turime actiu.

L’activitat principal doncs és les estades per a escoles amb activitats programades de turisme actiu en qualsevolèpoca de l’any, combinant així activitats de neu, de multiaventura i sortides pedagògiques per conèixer la història, geografia, flora, fauna i altres de la Vall de Camprodon.

Bastiments aventura i Colònies Torre del Coll està format per un equip de persones amb la formació necessaria pel sector, grup arrelat a l’empresa des dels seus inicis i en constant creixement professional com a equip de monitoratge de la mateixa.


> Que fem?

Bastiments Aventura organitza, programa i coordina tota mena d’activitats, ofernit així un servei a mida per a cada client.

A més oferim estades de packs tancats des de 2 dies /1 nit fins a 5 dies/4 nits pensades per escolars.

Les activitats varien en funcio de l’época de l’any, de l’edat dels participants, de l’objectiu de la sortida escolar, ja sigui un objectiu lúdic, pedagògic, d’entrenament, d’habilitats socials entre grups, teràpies varies...

Bastiments Aventura disposa també d’un petit Departament de formació en col·laboració en cicles formatius del sector en tasques d’aprenetatge del seu alumnat així com la creació de diferents crèdits de síntesi per estades escolars


> A on ho fem?

Bastiments Aventura centra la seva activitat a la Vall de Camprodon tot i que que s’organitzen les activitats en altres parts de la geografia catalana desplaçant qualsevol muntatge i equip de monitors.


> Quan ho fem?

Bastiments Aventura programa les activitats durant tot l’any aprofitant el curs escolar per les estades escolars, l’estiu per estades de clubs esportius i adaptant les activitats en funció de l’estació de l’any.

Donada la proximitat de l’estació d’esqui Vallter 2000, a l’hivern s’organitzen moltes activitats relacionades amb la neu.

També, a pocs metres, tenim les instal·lacions esportives del poble inagurades al 2007 amb pistes de futbol, basquet, tennis, piscina.... perfectes per estades esprtives a l’estiu.

Al llarg de l’any i durant els caps de setmana es treballa amb centres d’esbarjo, esplais, centres excursionistes, adaptant les activitats al grup, edat, en funció també dels seus objectius i requeriments


> Per aquí ho fem?
Les activitats que programa Bastimenta Aventura estan pensades per nens de 3 a 20 anys i per grups a partir de 8 persones.

Bàsicament treballem amb escoles, centres esportius, clubs d’entrenament, agrupaments, associacions, casals... oferint la possiblitat d’allotjar-se en la mateixa Casa de Colònies Torre del Coll o en altres hotels de la Vall.

Si un Casal, per exemple, no es vol desplaçar fins a Camprodon, nosaltres ens desplaçarem i els hi organitzarem l’activitat allà on ells vulguin.

Tenim la capacitat per organitzar activitas per grups especials, deficients...

També podem organitzar activitats per festes d’aniversari, reunions familiars...

bastiments

casa

casals a camprodon

families

festes